Очаква се да бъде направена аутопсия. Екипи стартираха издирването на момчето

...
Очаква се да бъде направена аутопсия. Екипи стартираха издирването на момчето
Коментари Харесай

Трагична развръзка: Откриха безжизненото тяло на 15-годишно момче, изчезнало във водите на Дунав

Очаква се да бъде направена аутопсия.

 

Екипи стартираха издирването на момчето още вечерта в понеделник при приемане сигнала за изгубването му във водите на Дунав. Във вторник в избавителната акция се включиха и водолази от Монтана, които ден и половина работиха неуморно на терен при температура на въздуха от 38 градуса.

 

15-годишният Даниел липсващ във водите на река Дунав край видинското село Връв в понеделник към 20 ч. Момчето, което учи във видинската професионална гимназия " Проф. доктор Асен Златаров “, е било на посетители на баба си в дунавското село. Заедно с още трима свои връстници решили да плуват в реката. Момчетата скочили от кея на пристанището, само че Даниел по този начин и не излязъл след скока. Местните риболовци настояват, че мястото е извънредно рисково за скачане и плуване. Реката била доста дълбока и имало водовъртежи. На дъното пък имало огромни камъни.

 

Всяка година река Дунав взема жертви, този случай е първият за това лято във Видинско. Институциите сигнализират да се внимава и в реката хората да плуват единствено на позволените и обезопасени за това места, а децата да не остават без контрол.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР